No wiec zaczynamy... gdy juz zalozylem konto i sciagnelem tibie zaczela sie przygoda najpierw z 10 razy mnie oszukali (bo nie wiedzialem co to trade i kladlem itema na ziemi) potem meczylem sie 1h nad sprzedaniem szczura... ale i tak potem z niego nic nie bylo

gdy po tygodniu meczarni na rooku wyszedlem na maina zaczelem sie blakac po miescie (carlin) nagle zobaczylem jakies skrzynki (depo) podszedszedlem po 2min stania w depo jakis gosc podlecial (26lvl knight) i zucil mi na depo c seta i fire sworda zamurowalo mnie usmiechnal sie i powiedzial ze konczy z tibia ja szczesliwy jak nigdy pobieglem expic latwo mi dosc to przychodzilo (bug vs fs)

gdy wrocilem do depo zaniesc zdobyta ciezko kase i kilka wisienek zobaczylem ze w depo mam list byl on po angliesku bylo w nim cos o darmowym paccu

pomyslalem ze to nastepna niespodzianka wlazlem szybko na strone zalogowalem sie i tam mial byc napis Active Premium Account lecz go nie zobaczylem troche mi sie szkoda zrobilo no ale nic gramy dalej... po chwili wylogowalo mnie gdy wbilem sie po 10min (bo poszlem cos zjesc) zobaczylem horror nie ma mojego eq c set fs szok ! nie gram w tibie... i co... dalej gram

ehhh ale tego c seta mi do dzis szkoda

przez wlasna glupote go stracilem