ehh to jest tylko wymyślanie powodów padł bo zabił mojego rl friend (8 lvl noob który zaj...ł ci loota) thiefed my boh no bo masz bohy i on chce mieć twoje

i jeszcze wiele wiele więcej np bo on jest demiphant albo Chuck Noris

nawet już nie czytam ich wyjaśnień (raz jak zaje...i 55lvl knighta chyba w 2 lvl 100+ i napisali że to było Pk hyhy zabawni nie dość że we 2 to jeszcze 2 razy niższy lvl i pk to nazywać) Coraz częściej na forum tibi przestają podawać powody no bo w końcu oni też mają ograniczoną wyobraźnie i powoli już im się kończą powody a pisanie wciąż tego samego staje się monotonne. Nie martw się tu też coś nie tak napiszesz że nie podoba ci się na servie i zaraz hunted za knucie i podrzeganie do wojny(Bo wiesz o patsach można pisać tylko jacy to oni są wspaniali i liz liz liz liz (o) wtedy jesteś miłośnikiem pokoju i fight for freedom :/) a ta lista keliki to śmieszna nic innego jak oskarżenia innych był afk hyhy a kto nie był czasem jak stoje pod depo to sobie przeglądam stronki internetowe albo ide do wc i co za to mam trafić na jakąś pier.....ą listę żeby banda nobów co 5 minut podchodziła i sprawdzała czy przypadkiem afk nie jestem.