Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2006, 11:40   #446
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

ehh to jest tylko wymyślanie powodów padł bo zabił mojego rl friend (8 lvl noob który zaj...ł ci loota) thiefed my boh no bo masz bohy i on chce mieć twoje i jeszcze wiele wiele więcej np bo on jest demiphant albo Chuck Noris nawet już nie czytam ich wyjaśnień (raz jak zaje...i 55lvl knighta chyba w 2 lvl 100+ i napisali że to było Pk hyhy zabawni nie dość że we 2 to jeszcze 2 razy niższy lvl i pk to nazywać) Coraz częściej na forum tibi przestają podawać powody no bo w końcu oni też mają ograniczoną wyobraźnie i powoli już im się kończą powody a pisanie wciąż tego samego staje się monotonne. Nie martw się tu też coś nie tak napiszesz że nie podoba ci się na servie i zaraz hunted za knucie i podrzeganie do wojny(Bo wiesz o patsach można pisać tylko jacy to oni są wspaniali i liz liz liz liz (o) wtedy jesteś miłośnikiem pokoju i fight for freedom :/) a ta lista keliki to śmieszna nic innego jak oskarżenia innych był afk hyhy a kto nie był czasem jak stoje pod depo to sobie przeglądam stronki internetowe albo ide do wc i co za to mam trafić na jakąś pier.....ą listę żeby banda nobów co 5 minut podchodziła i sprawdzała czy przypadkiem afk nie jestem.
jastr jest offline