Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2006, 12:10   #9
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Ksiazki niestety nieczytalem, bo nie moge jakos jej dostac w swoje łapcie. Zapewne ciekawa do przeczytania jest, ale spotykałem sie z opiniami, że (tak jak tutaj piszecie) jest to ostro naciagane.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Współczuje ci... religia katolicka to jedno wielkie kłamstwo? Jezus nie istniał, nie miał uczniów, nie umarl na Golgocie? Chłopie, gratulacje! Właśnie obalasz potwierdzone fakty.
Nawet jeśli istniał to jaka masz pewność, że to co robił jest prawdą? Kościół lubi bardzo kolorować pewne sprawy. Btw. wiesz co znaczy liczba 666 (z apokalipsy św. Jana ofkoz) w języku staro hebrajskim (taki jakim Jezus sie posługiwał? Proponuje sie dowiedzieć, bo ciekawą teze (hipoteze? Diabli, dawno w szkole nie byłem xD) naukowcy dowiedli :> Co prawda nie wierze w nią ślepo, ale warto wziąć ja pod uwage. Tak czy inaczej jestem ateistą i nie wierze w Boga etc. i tego nie zmienie. Mam własne poglądy co do tego. Ostatnio nawet na arachnea.pl na forum był temat o tym Pozdro!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem