Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2006, 13:26   #261
Lotarkilla
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pivope
LOL? jakie zobaczyli ?-.- ja pisze ze on zobaczyl filmy a nie ONI
Mój drogi ,, kolego " Cwanishu, proponuje abyś za każdym razem gdy zasiadasz do napisania czegoś na forum , zawołał również swoja mame.
Ona będzie Tobie czytać treść postów i tłumaczyć ich znaczenie.Gdy zrozumiesz o co chodzi weżmiesz kartke i narysujesz obrazek opisujący co chcesz nam aktualnie przekazać, a mama napisze treść posta.Potem dostaniesz ciasteczko i pójdziesz lulu.

A co do Kama'ry.
Takiego nooba przez całą historie Tibi nie spotkałem.
To że ma kilku ownerów to fakt.Normalni ludize nie wstają o 4-5 rano aby grać w tibie a potem kładą sie spać o 1 w nocy o ile wogle sie kładą.
Dziwnym jest też fakt iz Kama~ jakiś czas temu nie potrafił/a zrozumiec komendy typu ,,form line" a teraz nawet pisze posty na forum uzywając angielskiego.Tak czy inaczej to wielki postęp bo na lvlu 60~ ledwo co składał najprymitywniejsze zdanie .Widać że ten osobnik jest wyjątkowo uzdolniony -gra 21h+na dobe przy czym prowadzi przyspieszony kurs angielskiego
A co do jego uczestnicwa w wojnie....po co nam on?tylko uhy sie z niego posypią jak padnie ,to lepiej aby nam je oddał niż oddał wzy~.
Pamiętam ciekawą historie o Kama~.Na banshe quescie nic nie kumał jak wladimix do niego mówił aby stał w lini, biegał gdzie popadnie .W końcu wymyślilismy dla niego misje, mianowicie powiedzielismy mu że bardzo ważnym w tym momencie questu jest blokowanie ściany ponieważ Warlocki moga ją nadburzyć a ta z kolei zawali sie na nas.Przez resztę(aktualnej częsci) questu Kama'ra ratowal nas przez zawaleniem sie sciany blokując ja swoją osobą.W prostym jęzku stał w koncie zeby tyko nic nie spierdzielić

Ostatnio edytowany przez Lotarkilla - 12-03-2006 o 13:32.
Lotarkilla jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.