Zobacz pojedynczy post
stary 12-03-2006, 16:06   #20
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
I podaj choć jeden argument, które potwierdza to, że Jezus był "synem Bożym". I nie wypisuj mi cudów, których rzekomo dokonał, bo te akurat nie mają potwierdzenia. :S
A co to ma do tematu? Jak się nie mylę to mówiłem w moim poprzednim poście o istnieniu Jezusa Chrystusa, a nie o jego Boskiej naturze. WY ateiści/heretycy nie wierzycie w boską naturę Jezusa z Nazaretu, ale fakty, że żył sa potwierdzone. Poza tym - Jego Boska natura nie ma potwierdzenia?? Skoro relacje świadków nie są dla ciebie wystarczającym potwierdzeniem, to ja nie wiem co może nim byc. A teraźniejsze cuda? Objawienia? Płacząca Matka Boska? Cuda Ojca Pio?

Cytuj:
A jaki masz dowód na to, że to Bóg stworzył ziemię, a nie jakiś tam Wielki Wybuch?
NIe wiem co to ma do tematu...
A może Bóg stworzył ziemię poprzez wielki wybuch?

@Grue
Z tym 666 nie wiem dokładnie o co ci chodzi. O to, ze doszli do wniosku, że liczba 666 może tak naprawde być liczbą 616? Stare nowiny. Nie jestem tylko pewien co błąd w tłumaczeniu ma do wiarygodności życia Chrystusa...
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 12-03-2006 o 16:11.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem