Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2006, 03:24   #29
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
Podam przyklad:

Pan X wchodzi na strone tibia.com i jest tam nowy dzial o Pacc . Wpisuje sume którą pan Y da mu za kupno pacc . Potem pan Y akceptuje tranzakcje.Gdy Pan X otrzymuje pieniadze w tibi kupuje Pacc dla pana X lub dostaje bana ...(Uproszczony schemat)

W trakcie pisania posta zauwazylem ze moge nie miec racji gdyz wiele osob mogloby w ten sposob oszukiwac...
Nie wiem po co to opisujesz, to chyba logiczne jak by to sie odbywalo, ale nie wiem czy wiesz pieniadze za premium account da sie wycofac i wtedy bylby problem.

Cytuj:
@Drom
Kupowanie pacc poprzez kase w tibii jest nielegalne TYLKO wobec prawa tibijskiego czy wobec prawa obowiazujecego w RL zyciu tez ?
Przeciez caly czas mowimy o tibii nie o normalnym prawie, wiec to chyba logiczne, ze mowiac nielegalne mam na mysli prawo tibijskie.

Cytuj:
Bo jesli w/g Tibijskiego to mogliby zrobic Ulge jedynie na rzecz PACC , ale tu jest kojeny mankament ze ludzie BOGACI mieliby nie porownywalna przewage w grze nad tymi biedniejszymi....

Moze moj tok myslenia nie jest dla kazdego jasny ale jak sie glebeiej wczytacie to bedziecie wiedziec o co mi chodzi .
Przeciez napisalem dokladnie to samo...
Dr. Omader jest offline