Temat: X( Wojna??
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2006, 13:31   #7
~irOn
Użytkownik forum

~irOn's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005

~irOn ma numer GG 4958349
Domyślny

Wg. mnie wygrało by Di'Vinci, i niewiem na co czekają. W eclipse jedyni co umieją coś robic to Brian,Aewyn,Christon i Zunri. Leonaz to total newbie, pamiętam jak miał gdzieś ~80 lvl i padł przy moich rl ziomach na dlu. Miał rsa i mu sie wszystko wysypało (G Legi, Bohy etc) oni zrzucali to na dół jego blokerowi a ten jeszcze im wrzucał i ich bił. Następny newbie - Aethol. Klajent jest niezły, siedze sobie na dark catedral, mam zajetą prawą strone (ghoule,slimy,roty i tarantule) jest list położony, wpada Aethol i gada mi "LEAVE" itp itp. Zaczołem sie kłócić bo zająłem resp. Ten zaczął PA i mnie bił a ja sobie spokojnie szedłem do miasta ^^ Straciłem na nim AŻ 2 Uh t.t pozatym ludzie z Eclipse to idioci, robią sobie pk chary i tak zarabiają, a gdy ktoś sie przypluje to wchodzą na real chary i robią swoje. Wydaje mi się że Di Vinci wygracie, macie wkońcu pomoc od Quarion'ów, Avajana, i innych.Christon też nie jest wypas na pvp. Raz gonił mojego qmpla z ue i nie umiał go zabić. Pff a wtedy miał jakiś 80 lvl sorc a moj kumpel 40 lvl... i mu uciekł keke
i to jeszcze bez utani hur był ani bez bohów...

GL,
retired askara player :>

Ostatnio edytowany przez ~irOn - 13-03-2006 o 13:33.
~irOn jest offline   Odpowiedz z Cytatem