Witam!
Mnie z Ligusem łączy to, że dawno nie byliśmy w tym temacie ^.-
Jak widzę, dużo się działo, żeby tego nie komentwać
@Prawie do wszystkich
Taka jest polska mentalność; oto jej przykład: Gnoicie Wodę Sedesową dlatego, że wie więcej niż powinien? Dlatego że wie tyle samo co wy (czasem nawet więcej) i mu zazdrościcie tak bardzo, że się z nim sprzeczacie? Bez obrazy, ale z Qweza teraz zachciało mi się śmiać XD; wlepiać hunta 15lvlowi tylko dlatego, że próbuje się pojawiać na forum i zaistnieć w tym towarzystwie? Jest jedno słowo na to: żałosne. Sorry Qwez, taka jest prawda (i nie robie tego dlatego, żeby Ci dokuczyć; nawet jakby to mój rl qmpel powiedział też bym to samo zrobił).
PRAWIE na pewno małe levele (legolas) wiedzą mało o Tibii, ale Prawie robi wielką różnice... Jak bym ja zrobił nowego chara to też byście mnie gnoili? Ludzie! Przecierz to jest chore..... Czy ocena człowieka polega na tym, który lvl ma na panelu po prawej stronie? Czy po charakterze jaki dany osobnik posiada?
@Pulpet
Do kazz możesz przejść spokojnie. Tylko na guardy to trochę za wcześnie

. I postaraj się, żeby soldy nie atakowały cie w grupach
@Do wszystkich, którzy po dedzie chcą zmienić chara
NIE OPŁACA SIĘ!! Więcej czasu ZAWSZE zajmuje wytrenowanie postaci po dedzie do pierwotnego poziomu, niż zaczynanie od zera. Ja zaliczyłem deda, straciłem tydzień grania, a inni po 2-3 dedach (każdy da się odrobić w 1 dzień) robią nowego chara. Tak samo żalosne jest jak ktoś ma knighta, i robi se druida do uhów. Bo będą mieć uhy za darmo. Błąd. Bedą stratni. w czasie potrzebnym na zrobienie bp uh, zarobią szybciej expiąc. Chyba, że w grę wchodzi MC, ale też trzeba expić (soule). Ja tam wolałbym popracować nad skillami xD