Temat: War!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 13-03-2006, 18:25   #45
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Obsidion bzdury opowiadasz, nie wazne czys polak czy szwed czy rumun. Czlowiek jest czlowiek i to sie liczy. Znam spoko szwedow, polakow i brazylijczykow ale tez znam noob przedstawicieli tych krajow. Tak to juz jest i nic na to nie poradzisz ,a twoje zdanie na temat polakow jest oparty widocznie na serwach na ktorych grales (ja znam ekipe ktora opanowala serwer w ktorej bylo 90% polakow i potrafili sie zgrac, poprostu ciezko znalesc odpowiednich ludzi). Zreszta zawsze mnie wladza zgrzewala (ciagle ktos chce ja przejac, wiec musisz siedziec nad tibia zeby cie lvlami nie dogonili ) Dla mnie wzorem dobrej wladzy w tibi pozostanie rasid z shivery. Wypowiedzial wojne swoim rl kumplom ktorzy robili PA. Rozbil swoja gildie rzadzaca na pol (jedni spoko gracze inni total pa) i walczyli, i wygrywal mimo nizszych lvli (i to o 20-30 nizszych a to juz sztuka) i gdyby go nie hakneli to bym nawet sie na obsidie nie przenosil
Wczoraj rasid zrookowal swoja druga postac (58MS) poniewaz jako senior toutor stwierdzil ,że admini robia za malo z account shererami . Jesli podawal goscia ktory mial ip-ki logowan z mexyku , venezueli i brazylii , ten gosc dalej sobie hasal bez bana. Rasid byl z Venezueli ale on potrafil rzadzic a nie tylko zdobywac. Aktualnie sa lepsze ceny na shiverze niz na obsidi mimo ze shivera jest o ponad 6 miechow starszym serwem. Gdyby NG od poczatku pokazywali ze chca serwera na stale ,a nie do gnojenia innych graczy bym ich popieral w kazdym calu , nawet bym pomagal zabijac polakow ktorzy sa przeciw nim, ale tak nie jest, maja prosta zasade , zwyciezyc i zniszczyc, aby nas pamietano.Najbardziej szkoda mi mojego chara nie ze wzgledu na hacka, bo postac to tylko postac liczy sie czlowiek, ale bym chetnie nim powalczyl jak sie zaczela walka nawet jesli od poczatku nie bylo widac szans na wygrana (za duza roznica lvli). No ale zeby temat nie byl dla was meczarnia to zachecam do obejrzenia filmu world of offline games na video.google.com ,bo mnie rozbawil na maxa ;] Pozdro dla wszystkich (nawet dla NG ) i tak do wakacji zrobie ten 100 lvl