Niestety temat nie bedzie uzupełniany juz w fotki... Z pewnego powodu.
Od***ałem za***ista maniane, czego bardzo żałuję. Chciałem wysłac parcelem all eq i depo na knight'a. Było to w kazz. Jak wiecie tam na raz się nie da. Zapakowałem all tzn. Eq ze screenow, 141,5k, depo z lootami etc. jak jeszcze kiedys miałem 59ek warte około 18-20k. Rzuciłem parcela up. Nagle jakiś typ biegnie ze strony schodków i rzuca 1 gp na parcela. Serce zaczeło mi bic jak nie wiem co. Próbowałem się uratowac, ale nic nie dało ukradł go. Połozył na dp i stał przed nim uradowany. Ja się załamałem. Stałem ciągle za nim myślalem, że aż takim ****em nie jest i odda chociarz eq. Ale nic nie dał. Nic tego gościa co mi za***ał all brzmi : Daumuie. Bał się nawet poruszyc tym parcelem zebym go nie odzyskał. Nagle podbiegł drugi gośc koło niego mc, albo kumpel nick: Eberoz Abaer. Zaczeli rzucac do siebie tym parcelem, ale wkoncu ten pierwszy co go mi ukradl wlozyl go do dp. I to cała historia. Jestem załamany. Jak można byc takim Thiefem.
Retired Forever.... Juz wiecej nie chce widziec tej gry na oczy.... Jedyne co mi zostało to konto z 15 knightem, 25 sorcem, 27 pallem, Tocha'Slayer, Tocha'Juniorek, Tocha Slayer... <płacze> <płacze> <płacze>
|