Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kruliczek
tak sie sklada ze moj kumpel grał na Dronne i opowiadal mi to na gg dlatego znam te akcje i smieszy mnie do dzis, wbijaja do kolesia 3 sorcow, niedosc ze oni sa o wiele szybsi z gran hurem i taif miał 120~ gosc jeszcze zblokowany przez roty to naprawde wielki problem był go ubic, nie wierze w taka głupote zeby sie nie umowili na zalozenie SSA jesli mieli w planie walic mu combo UE, pewnie walili SDki a potem taif~ musiał się podpalic i walnal z UE - rozumiem jakby zabił Dronne i ich ale on zabił tylko ich i to mnie rozpie*dala na maxa!!! do dzis z tego zalewam jakim cudem to sie stalo, Dronne wogole ich nie atakowal sposob w jaki padli to smiech na sali
a co do tych wojen i fragow to nie interesuje sie zyciem Furory kto tam kogo ubil, jakie wojny, etc. bo gralem tam tylko 8 tygodni xD nie chce sie tu klocic ale ktos wysunal teze ze jest on jakis nie wiadomo jaki kozak pvp po prostu chcialem to podwazyc bo ktorys owner spieprzył tamta akcje, shit happens ^^
a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka  aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa
DOBRA JA JUZ SIE NIE WYPOWIADAM, NIC MNEI NEI OBCHODZI FURORA
|
O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all!

, po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.
Cytuj:
a przypomniala mi sie jeszcze jedna historia smieszna z Furory jak chlopaki chcieli zrobic DHQ i prosili zeby Taif im to zsolował no to jak czytałem na forum rządał 4kk kasy czy ile, bo uważał że padnie i za tyle wycenił swoją śmierć, hehe =) jest chlopak przyjacielski i wogole, Duskiness to jest jak kochajaca sie rodzinka aha, Ci kolesie padli po 3 razy, rekord to chyba 5, poleciały grube milony expa
|
No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? (

~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..
Polecam Ci na przyszlosc mowic o sprawach ktore sam widziales i jestes o nich przekonany, a nie o historiach ktore Ci opowiadali ludzie ktorzy pozostali pozniej hunted, Panie "Wyzej sram, niz dupe mam".