Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
O boze, czlowieku, zastanow sie wiec czy sie wypowiadasz czy nie.
Brak mi slow jak czytam twoje posty czasami, po pierwsze to Taifun wtedy mial 100 lvl, Panie. I know it all!  , po drugie, to przykro mi, ale Taifun nie moze kontrolowac wszystkich i to nie jego wina ze Sarandiel podchodzil pod bursty ktore walil Taifun, tymsamym zjechal sobie stone skina i nie przelozyl nastepnego.
|
omg, nie łap mnie za słowa napisalem 120~ bo nie bylem pewien... 120, 110, 100 naprawde nie pamietam takich szczegółów, Dronne tez pewnie nie mial 90 tylko mniej tak czy tak to co zrobil ten team bylo zalosne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
No teraz to juz sie musialem mocno trzymac krzesla, bo wkrotce bym wyladowal pod lozkiem.. ze smiechu. Taifun chcial 4kk? (  ~), czlowieku, na prawde zal mi Ciebie.. Taifun chcial 2kk, obliczajac ilosc expa i m lvla tracac na tym lvlu, nic ponad jego straty, i tak, niewatpliwie jest przyjacielski, bo gdyby nie byl, moglby wziasc duzo wiecej i na nich zarobic, a nie zrobil tego. Ponadto, gdy Conrad~ probowal zrobic solo i mu sie nie udalo, Taifun wszedl sam na wszystko do dhq, zrobil im to i zazadal tylko po 20k od ludzi z poza gildi, od swoich nie bral, to mowi samo za siebie..
|
omg, znowu to samo... napisalem "rządał 4kk kasy czy ile" bo tez nie bylem pewien bo to jakis czas temu bylo, czlowieku, naprawde nie ucze sie na pamiec biografii tej postaci... zreszta, nie chodzilo mi w tamtym poscie o to ze to bylo 4kk czy 2kk, 10kk, chodziło o to ze dal im pasc (też niby nie jego wina, w koncu nie chcieli zaplacic, no ale...)
Ok, nie gram na Furorze, nie interesuje się bardzo tym co się tam dzieje, ale właśnie te historie są znane poza Furorą i ukazują wizerunek tej postaci w świecie Tibii. Co ja na to poradze, że najsłynniejsza są takie akcje w których coś komuś nie wychodzi? Takie życie. Teraz Taifun zasłynął jako najszybszy 200 lvl, jest to coś bardzo pozytywnego i nalezy mu pogratulować tego osiagniecia, Hail _/
p.s.
Ownage - nie odpisuj juz mi tutaj bo ta bezsensowna klotnia tylko marnuje nam obu czas, jak tak bardzo chcesz mnie powyzywac to wyżyj się na PM