Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
.n/c co to jest za frajda granie ze samymi szwedami? kruliczek ma racje co do tego bw wygralo wojne poniewaz niepelnosprawni polacy boja sie o swoje dupy i dolaczyli do szwedow, gdyby wszyscy polacyu byli razem wygrali by to, ALE Znajda sie jakies cioty, ktore oczywiscie bede ze szwedami jak widac polacy tylko pare servow opanowali a szwedzi? duzo wiecej, juz nie bede mowil o zgraniu polakow. ale coz tak to jest z naszymi polaczakami
|
Omfg, kolejny moron -.- A powiedz mi, co to za frajda granie z samymi Polakami? Hm? Nazywasz mnie niepełnosprawnym Polakiem, który dolączyl do Szwedow? A nie przyszlo Ci do tej Twojej pustej główki, że ja byłem z nimi na innych serverach, na tym serverze bylem z nimi i w tej gildii od 1 lvl, więc for fuck sake, przestan pieprzyc takie glupoty, bo zaczynam wątpic w ludzi...Nazywasz mnie ciotą, oki, a zastanawiales sie czasem, ze tibia to tylko gra? Ze tu nie ma wojen narodowosciowych, sa wojny gildii! Drogi Scorpie, czasem warto siedziec cicho i wyjsc na idiote, anizeli zabrac glos i rozwiac wszelkie wątpliwosci...
With love,
Aerthis