Temat: Trening pala
Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2006, 18:07   #1
Hubi knajcik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
Domyślny Trening pala

Witam!

Na początek małe wyjaśnienie - w nicku mam napisane knajcik, ale mam chara z profesją paladyn.
Jestem na świecie Harmonia (non-pvp) i wpadłem na pomysł co do treningu paladyna...
Kumpel knight trenuje na slimach. Atakuje go matka wraz z klonem, a ja zabijam ze spearów resztę klonów. Tylko muszę za tymi klonami niestety latać
Więc wpadłem na pomysł, aby zrobić takie coś:

Niebieski - knight.
Zielony - slime (z kropką to matka).
Czerwony - trole.
Fioletowy - paladyn (ja).

Ja bym kosił tego slima, co jest naprzeciwko mnie, ze spearów. Trole treniłyby mi shielding. Oczywiście z tyłu położyłbym parcele, żeby trole nie przemieszczały się i nie puściły klonów.
Jak zabiję slima to matka stworzy na to miejsce nowego slima? Dobrze myślę? Bo to chyba najbliższe miejsce.
Oczywiście jak zabiję slima to spear pozostaje pod nim, więc moja robota polegałaby na tym, aby podmieniać spear i tarcze na bow wtedy, jak slim miałby ostatki swojego hp.
Czy to może się udać? Jeśli nie to dlaczego?
Znacie może jakieś lepsze sposoby na non-pvp?
Muszę ten sposób niedługo przetestować, ale na początek zrobiłem posta, abyście pisali swoje opinie.

Pozdrawiam!
Hubi

EDIT:
Aha, zapomniałem...
Czy jest jakiś przedmiot, którego można udźwignąć/przenosić, a którego nie przeniesie/zniszczy slim??

Ostatnio edytowany przez Hubi knajcik - 14-03-2006 o 18:52.
Hubi knajcik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.