Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sashion
A nie lepiej wziąśc 25+ spearów i pojsc z nimi na dwarf soldiery/ guardy? -.-
|
Moje eq to p-set, dark helm, dwarfen shield, scarf i leather bootsy. Dwarfon nie dużo zajełoby osiągnięcie celu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ethorahses
Inne miejsca do trenowania jest MOTLS tam gdzie jest monk,
|
Nawet dobry pomysł, tylko nie wiemy za bardzo z kumplem gdzie te monki są. Co to te MOTLS? Może przeszukam forum
Cytuj:
ale trzeba mieć wysoki shielding, lub wziąść knighta ale wtedy tobie shield niebędzie rósł  .
|
Zawsze można sobie wziąść 2 słabe potworki, aby waliły w twoją tarczę
Cytuj:
Ale jest inny problem slime za szybko pada  .
|
Gdy jeden klon padnie przychodzi drugi itd.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Sposób na trening na non-pvp:
idziesz do pojedyńczego respawnu dwarfa geo~ z kolegą, który może summonować monka. Twój kolega robi monka i blokuje dwarfa, dwarf atakuje monka i: monk się leczy z obrażeń od dwarfa, dwarf się leczy z obrażeń, które ty zadajesz dwarfikowi ze spear'a. W miejscach gdzie sie respia owe dwarfy można spokojnie zabierać duuużo spearów, bo nie zostaną one raczej ukradnięte prze noobów na niskich poziomach.
|
Tak, tylko trzeba mieć zaufanego sorca, a ja takowego nie znam.
Może ktoś stworzyłby mi monka?? (napewno nie

)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Ten sposób treningu jest bez sensu... slim naprawde rzadko robiłby klony w tym miejscu, w którym ty ich oczekujesz. Wg mnie nie ma sensu tak trenować.
|
Myślałem jeszcze trochę właśnie nad klonowaniem się slimów...
Zanim jeden slim sklonuje się to może minąć trochę czasu, albo matka sklonuje drugiego poza zasięg. Gdy ja trenuję z kumplem to matka robi najwięcej 3 klony (nie wiem ile jest zdolna zrobić). Więc można zrobić tak:
Brązowy - parcel.
Wtedy mam przed sobą 2 miejsca na sklonowanie się slimów. Jednego zabiję, a matka będzie w międzyczasie klonować drugiego. Według mnie można, w ten sposób, zaoszczędzić trochę czasu.
Jak myślicie?