Temat: Trening pala
Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2006, 21:17   #7
Hubi knajcik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sashion
A nie lepiej wziąśc 25+ spearów i pojsc z nimi na dwarf soldiery/ guardy? -.-
Moje eq to p-set, dark helm, dwarfen shield, scarf i leather bootsy. Dwarfon nie dużo zajełoby osiągnięcie celu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ethorahses
Inne miejsca do trenowania jest MOTLS tam gdzie jest monk,
Nawet dobry pomysł, tylko nie wiemy za bardzo z kumplem gdzie te monki są. Co to te MOTLS? Może przeszukam forum

Cytuj:
ale trzeba mieć wysoki shielding, lub wziąść knighta ale wtedy tobie shield niebędzie rósł .
Zawsze można sobie wziąść 2 słabe potworki, aby waliły w twoją tarczę

Cytuj:
Ale jest inny problem slime za szybko pada .
Gdy jeden klon padnie przychodzi drugi itd.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Sposób na trening na non-pvp:
idziesz do pojedyńczego respawnu dwarfa geo~ z kolegą, który może summonować monka. Twój kolega robi monka i blokuje dwarfa, dwarf atakuje monka i: monk się leczy z obrażeń od dwarfa, dwarf się leczy z obrażeń, które ty zadajesz dwarfikowi ze spear'a. W miejscach gdzie sie respia owe dwarfy można spokojnie zabierać duuużo spearów, bo nie zostaną one raczej ukradnięte prze noobów na niskich poziomach.
Tak, tylko trzeba mieć zaufanego sorca, a ja takowego nie znam.
Może ktoś stworzyłby mi monka?? (napewno nie )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stożek
Ten sposób treningu jest bez sensu... slim naprawde rzadko robiłby klony w tym miejscu, w którym ty ich oczekujesz. Wg mnie nie ma sensu tak trenować.
Myślałem jeszcze trochę właśnie nad klonowaniem się slimów...
Zanim jeden slim sklonuje się to może minąć trochę czasu, albo matka sklonuje drugiego poza zasięg. Gdy ja trenuję z kumplem to matka robi najwięcej 3 klony (nie wiem ile jest zdolna zrobić). Więc można zrobić tak:

Brązowy - parcel.

Wtedy mam przed sobą 2 miejsca na sklonowanie się slimów. Jednego zabiję, a matka będzie w międzyczasie klonować drugiego. Według mnie można, w ten sposób, zaoszczędzić trochę czasu.
Jak myślicie?
Hubi knajcik jest offline   Odpowiedz z Cytatem