Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fantom da first
No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA  jestesmy z jednego osiedla to trochu nie tak to wyglada choc blisko a co do tego to ja nie musze uzywac macro zeby miec bajera skile ale nie mam czasu bo ja w poroownaniu do was mam panienke (zeby tylko 1  ) a poza tym mam jeszcze wlasny squad szkole gdzie chodze do liceum nie podstawoofki czy gim (pierwsza klasa albo druga kl. gim.)  sprawdzicie na pewnym skilu kto szybko skiluje a jest to niezbyt mozliwe ;] samo przyjdzie
NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie  dla niektoorych
|
@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce.
@ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe.
@ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty
CyA
ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST....
(druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec)
CYA FRAJERZY