Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2006, 17:17   #504
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
W dodatku wiekszość noobów sie kitra i nie wiadomo z kim mamy do czynienia poprzez ukrywanie nicka. No i wkońcu każdy może powiedzieć że miał 100 lvl
noobow? haha, "ok"

soory bardzo, ale to ze nie podaje nicka to czysta logika.

pisze sobie co mysle, nie musze sie martwic ze jakis anarchist czy inny wielbiciel patsow to przeczyta, tak samo sie nie musze martwic ze taki macius sie bedzie chcial na mnie mscic. po co mam ujawniac moj nick czy lev? ci naprawde w temacie i poinformowani i tak znaja prawde. a to co sie pisze na tym forum to czysta propaganda.

i prosze was nieo brazajcie mnie, bo naprawde nie chcialbym przytaczac niektorych faktow tylko po to zeby sie an was odegrac, i udowodnic ze mowie prawde, po prawdopodobnie paru z was mialo by przez to problem. a to naprawde nie moj cel. ale jak bedziecie sobie mnie obrazac, tylko dlatego ze o mnie nic nie wiecie, to nie bede sie martwil czy ktos wpadnie w klopoty przez to co napisze czy nie. chcesz ze man dyskutowac? prosze brdzo, kocham dyskusje, ale bez insultow, fakty i argumenty sa mile widziane