Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2006, 18:45   #71
Works__1985
Użytkownik Forum

Works__1985's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023

Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
Works__1985 ma numer GG 7565639
Domyślny

Zaczełem grać w tibie przez brata był to 2004 rok w grudniu najpierw mówiłem że tibia to gówno itp a potem paczałem jak brat walczy w wojnie (42 lvl chyba wtedy mial) i potem dostał z ue i 2x z sd i padł postanowiłem że zemszcze sie zato powiedziałem żeby zrobił mi postać...no i się zaczeło zalogowałem i expiłem dobrze mi to szło bo brat kupował mi różne żeczy za zdobyte pieniądze miałem juz 8 level i wołałem brata aby wyszedł mi z rookgardu i paczy a ja mam pełną tarcze włączoną a biłem akurat buga i zapytał sie czemu bije na pełnej tarczy okazało sie że expiłem na pełnej tarczy od 1 lvla :S wyszłem na main dał mi brass set i skillowałem na potworkach potem expiłem zawsze na zamku w ab i poszłem raz pacze dead human a wkolo niego setki minosów otwieram był plecak kasa i plate armor ale coś było nie tak i zobaczyłem pisało Arm. 1 to wywaliłem potem sie zorientowałem że to był arm 10 ! wart był z 1k wtedy niedługo potym 23 paladin zabił mnie ale z nim to muj brat sie rozprawił jak doszłem do 47 level z eq c set boh giant sword bs i najlepszymi skillami na servie (86-85) zostałem zhackowany i hacker miał takie zamiary że zjechał postać do 1 lvla a eq wyrzucił za dom co słyszałem od kolegi po kilku miesiącach zrobiłem nową postać tak doszłem do levelu 60 i znów byłem hacked ale niestraciłem dużo tylko c set reszte kumpel zabrał bo miał inv do domku :S
Works__1985 jest offline   Odpowiedz z Cytatem