Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2006, 20:51   #1
Shocky
Użytkownik Forum

Shocky's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...

Profesja: Elite Knight
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
Domyślny oszukaliscie kiedys thiefow ?

Pisze ten temat abyście mogli pochwalić sie tym , że jesteście lepsi od cheaterów.(chodzi mi tu o thiefów / oszustów) [zedytowany aby uniknąć nieporozumień ]

Przytrafiła mi sie niedawno ciekawa rzecz, mianowićie trafiłem na bardzo tępego thiefa.......

grałem sobie spokojnie mojim 38 EK aż tu nagle widze na trade ze polak szuka ludzi do gildji i że na start daje k armor, myśle sobie "thief jakis to sie z niego ponabijam " . Pisze do niego
"no siema .. , pewnie acc chcesz zebym ci podał i dasz mi invita.."
on na to ..
"nie no co ty .. ja nie jestem złodziejem .... a jaką masz postać"
-no 38 EK...
-to wejdz na stronke xxxxxxx.xx.xx.pl. i sie zaloguj tam
i ja sobie wszedłem na tą stronke gdyż sam mi sie wirus by nie ściągnął ze stronki ...pl . patrze a tu stronka na pozór www.tibia.com
napisałem mu tam pare wulgarzmów w miejsce na Acc , oraz kilka w miejsce na Password i dalem "submit" . pochiwi pomyślałem ze zobacze sobie źródło stroni i spojrze na jego maila (tego do na który powinny isc acc i pass). no i znalazlem bez problemu [...]@interia.pl . naszła mnie niewyobrazalna chęć zchackowania mu tego maila . podpowiedz do chasła była taka " acc do {...} <- tam bylo imie postaci . i byłem rozczarowany. wpisałem poprostu "lol"
tak tylko zeby nie miec zalu ze nie spróbowalem. I TRAFIŁEM !!!
byłem dosłownie w szoku ale to była prawda !!! zmienilem chaslo na swoje , i przeglądam maile ... w jednym z nich był acc i pass do pewnej postaci ... okazalo sie ze to była jego postac !!!. pomyślałem ze hacking = sux i zrookowalem dziada a na rooku mu zdobylem 10 gp i kupilem 2x scroll .
na karzdym napisałem "eeee tam ... cienki jestes (to jest rook zioooom) ....
miał co prawda tylko 9 lvl ale pewnie poczuł sie niesmacznie

(pisze poraz kolejny ze to wszystko było na faktach i to nie jest tekst wymyslony z kaczora donalda ani bravo )

jezeli macie sie czym pochwalic tak jak ja napiszcie o tym w tym temacie
I staniemy sie bardziej czerwoni
I staniemy sie bardziej czerwoni

Lecz my nie będziemy pokorni
Nie będziemy bezsilni i bierni
Weźmiemy co bedzie pod reką
I staniemy po stronie rebelii
I staniemy po stronie rebelii

Gdzie wtedy schowacie swe twarze?

::

Ostatnio edytowany przez Shocky - 16-03-2006 o 15:31.
Shocky jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.