Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2006, 20:56   #1
Propan Butan
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Gs hunt (mój 1 filmik) na koniec 70lvl bije mnei i neidaje mi rady(mam 25lvl)

Wiec to nie żaden kaylogger

z góry przepraszam za wyzwiska skierowane do odbiorców, do tibi.pl do tibi.org.pl, i innych przepraszam za niecenzuralne wyrazy i za to ze ranie wasze uczucia religijne maił być to 1 filmik tylko dla mnie i kolegów ale to co było na koniec sprawiło ze musiałem to tu dać...

Wiec na GS huncie gadamy o pierdołach, besztamy siebie i wszystkich, i czasem jest śmiesznie jak wam się chce oglądajcie..... ALE... jeśli samo Pekowanie chcecie zobaczyć to radzę przewinąć na prawie sam koniec jak kończymy hunt..

Pozdrawiam proszę o koment.
Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment.Pozdrawiam proszę o koment. zrozumiano?

http://rapidshare.de/files/15588820/gsy.rec.html

pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Propan Butan - 16-03-2006 o 08:07.
Propan Butan jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.