Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2006, 22:01   #58
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shaman
Omfg, kolejny moron -.- A powiedz mi, co to za frajda granie z samymi Polakami? Hm? Nazywasz mnie niepełnosprawnym Polakiem, który dolączyl do Szwedow? A nie przyszlo Ci do tej Twojej pustej główki, że ja byłem z nimi na innych serverach, na tym serverze bylem z nimi i w tej gildii od 1 lvl, więc for fuck sake, przestan pieprzyc takie glupoty, bo zaczynam wątpic w ludzi...Nazywasz mnie ciotą, oki, a zastanawiales sie czasem, ze tibia to tylko gra? Ze tu nie ma wojen narodowosciowych, sa wojny gildii! Drogi Scorpie, czasem warto siedziec cicho i wyjsc na idiote, anizeli zabrac glos i rozwiac wszelkie wątpliwosci...
With love,
Aerthis
Ja Ci odpowiem za Scorpa. Nie da sie grac z samymi polakami ale znam twoich przyjaciol(szwedow) bo wy***alismy ich z kyry(Ciebie prawdopodobnie tez).Morzesz mi wierzyc ze takich d e b i l i zadko sie spotyka(szwedzi to poprostu rozpieszczone dzieciaki ktore nigdy nie dorosna)
No i zapominasz ze jednak dla wielu tibia to nie jest zwykla gra. Jezeli siedzi sie po 16 godzin przed kompem i mysli tylko o tym jak wbic kolejny lvl to juz nie jest "tylko gra".Pamientaj ze dla niektorych granica miedzy rzeczywostascia o gra w pewnym momencie sie zaciera.

PS:Bacik po maturce to ja Ci moge pomoc szukac
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem