Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Ja Ci odpowiem za Scorpa. Nie da sie grac z samymi polakami ale znam twoich przyjaciol(szwedow) bo wy***alismy ich z kyry  (Ciebie prawdopodobnie tez).Morzesz mi wierzyc ze takich d e b i l i zadko sie spotyka(szwedzi to poprostu rozpieszczone dzieciaki ktore nigdy nie dorosna)
No i zapominasz ze jednak dla wielu tibia to nie jest zwykla gra. Jezeli siedzi sie po 16 godzin przed kompem i mysli tylko o tym jak wbic kolejny lvl to juz nie jest "tylko gra".Pamientaj ze dla niektorych granica miedzy rzeczywostascia o gra w pewnym momencie sie zaciera.
PS:Bacik po maturce to ja Ci moge pomoc szukac 
|
A teraz ja odpowiem za niego. Wiekszasc polakow ktora wykurzyla nas z kyry jest teraz duzo gorsza od nich, zapewniam cie w 100%, bo znam i tych i tych. Akurat to Ci polacy sa rozpieszczonymi dzieciakami(ofc nie wszyscy), ktore graja po 20 osob, bo sami nie moga nic osiagnac w tej grze. Popatrz na kyre, my mielismy ~30+ lv, wy mieliscie prawie wszyscy 40+ wiec mi nie mow o zacieraniu sie granicy miedzy rzeczywistocia, bo zrobic wysoki lv w 1000 osob to nie problem.