Temat
:
WAR - Law & Order vs. Twi
Zobacz pojedynczy post
16-03-2006, 13:08
#
311
Kimono Lover
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez
pivope
mi to zwisa
czy on pada czy nie sir Fuvi wez sie troche uspokoj
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem
Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy
jestem pewien ze wiecej niz pasha
niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;|
hhahahahahahrhrhrhrhr huhuhuhuhu hihihihihi normalnie jestes dla mnie swietnym okazam 13 czy tez 14 latka ktory ma o sobie dobre zdanie napompowany jestes wiara w to ze nie popelniasz bledow .. zaloze sie ze jesczze nikt ci tego zakutego czajnika nie obil
... odnosnie tego co piszesz wyzej poprostu brechtam ..
twierdzisz ze mozna z toba normalnie pogadac ??? hahaha .. boze .. dopomoz bo zemdleje ze smiechu
mialem okazje rozmawiac z toba pare razy i nie pamietam by w tej gadce (bo nie nazwe tego rozmowa ) bylo cokolwiek normalnego .. i innego niz belkot rozwydrzonego bachora .. ( ps. ale przynajmniej poprawiasz mi humor swoimi postami
od razu jakos bardziej chce mi sie zyc jak tak sobie twe odpowiedzi poczytam ) Cwanish pisz wiecej pisz co chcesz ale wiecej :!:! prosze
DDD
Kimono Lover
Wyślij prywatną wiadomość do Kimono Lover
Znajdź posty użytkownika Kimono Lover