Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2006, 15:21   #523
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ja ci powiem co z tego, tzn ze sami to buraki i nie potrafia nic osiagnac bez oszustwa. ja sie ciagle modle ze CIP wprowadzi jakies narzedzie zdolne reportowac sharerow i aim boterow, bo teraz reportowac mozna ale nie idzie udowodnic. a jesli tak sie kiedys stanie, to kto tu zostanie grac? ja tak, ale na pewno nie twoi koledzy a moze takze nie ty?
Dobra jak napsialem wczesniej JA WIEM SWOJE TY WIESZ SWOJE i jak ci przeszkadza ze kto sharuje to nie moj juz problem. Wy to byscie odrazu wszystkich w***ali i nie wazne czy go znasz czy nie znasz a co tam wyj**ane wazne ze kogos sobie wje***m. A moze takze i ja??? pffff n/c jak chcesz to sobie raportuj gdzie tylko chcesz. I to jest mój ostatni post na ten temat. I tak wogóle skad wiesz ze buraki i samemu nic nie potrafia w tej grze osiagnac??? Skad wiesz ze wczesniej nie zrobili sobie 90 lvl~ 100 lvl~ 60 lvl~ SAMEMU ?? i czy osiagniecie czegos w tibii to czy to jest osiagniecie czegos na rl?? to jest tylko gra ;] co pozniej bedziesz z ziomkami pil browara i powiesz moje osiagniecie to zrobienie samemu 100 lvl w tibii ??

@News
Niestety hackneli Rissiela stracil 400k jest rs no i 64 lvl :/

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 16-03-2006 o 15:36.
Miltoner jest offline