Temat: Faq
Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2006, 18:30   #362
Krinjahh
Użytkownik forum
 
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Lodz

Posty: 20
Stan: Aktywny gracz
Krinjahh ma numer GG 3109128
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sardrin
Teraz to sie gra dopiero fajnie sorkiem . 28 lvl stawaisz sobie 2 ds'y wand of cosmic energy w lape i na dragi bez problemu nie potrzebne hmmy
i kto jest debesciak ^^.
mam zdecydowanie inne zdanie, WoCE nie ma zasiegu wiec zanim podejdziesz z tym do draga, wlasciwie to w ogole nie podejdziesz bo juz dedniesz - hmmy na odpowiednim mlvl beda zadawaly takie obrazenia ze nie stracisz ich zbyt wiele zanim dsy dokoncza dziela

edit: tak przegladajac sobie forum postanowilem sprzeciwic sie temu postowi
Krinjahh jest offline