Temat: Hydra hunt
Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2006, 19:19   #5
Silkov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki

Stan: Na Emeryturze
Imię: Silkov
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszaty
No to jest techniaka huncenia w 3 osoby 2 shooterow + blocker nice eksp dla shooterow i kasa dla blocekra ale jak RH wypadnie to trzeba isc do Djinow sprzedac bo nikt tego nie kupuje :S. BTW, zle stoisz powinienes stac przy wyjscu (tam przy schodach) i nosic Protection Amulet bo bardzeij Cie ochroni niz silver. OMFG po co Fire Devile i Fire Elemantale?? Wate of IH! I mowie sprobojcie tak huncic we 2 osoby z 4 demon skeleton lepszy eksp bedzie dla ciebie.
Rh leci na lumie jak świeże bułki i tródno w naszym środowisku iść we 2 +bloker (bo każdy chce), Fe i Fd to atakowania... jak sie nie ma hmm to co ? podejdziesz i z łapy bedziesz walic , z resztą fe pełnił podobno funkcje co ds.. tylko że jak dopadnie go hydra to lipa .. silver amuleta mialem tak o se, nie myslalem że bedzie mi coś dawał, znalazłem se go i nałożyłem dla picu. Te miejsce, w którym stalem jest dobre, jak atakuje hydre i 1 z moich dsów stał naprzeciw hydry by ją szybko umieruchomic, bo jak stałem na górze to często ds nie dotarł do niej na przeciwko na czas.