Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2006, 20:42   #78
Leera
Użytkownik Forum

Leera's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: 3miasto

Imię: Leera
Profesja: Elder Druid
Gildia: FT
Świat: Celesta
Poziom: 60+
Skille: xD/xD
Poziom mag.: 55
Domyślny

A ja na początku dowiedziałem się jak zrobić postać. Zrobiłem postać na Asterze (Magnu Leos bodajże). Kumpel namówił mnie do grania na...Infernie...Oczywiście tradycyjnie nie widziałem jak wleżć na drabinke...W tym momencie zacząl grać trzeci kumpel. No i we trójkę ze średnim eq wybraliśmy się na szkielety. Okazało się, że nie mamy łopaty. No trudno, idziemy na spearmana. 1 kumpel padł, drugi zgubił się w poison spider cave bez liny i padł, a ja uznałem że warto pozwiedzac całego rooka i poszłem na te 5 rotwormow (nad katana room). Padłem. Po tygodniu męczenia się na rooku wyszłem na maina i zobaczyłem jakies trupy (nie wiedziałem wtedy co to npvp i pvpenforced itp). Od razu podjara że jestem w jakimś mieście, dzwonie do qmpla i dowiaduję się, że on też wybrał carlin. Kupiłem w sklepie brass seta. I z eq brass set, carlin sowrd, copper shield, legion helmet, butki. Idziemy, a w jaskini trolli jakiś typek wrzeszczy "MINE". W końcu zabił kumpla, a ja do niego "i wouldn't attack you". Odczepił się... Padłem na 8 lvlu ok. 5 razy, weszłem na 9 lvl, ubili mnie. Przerzuciłem sie na Celestę. Tak samo kupiłem brass seta i LONGSWORDA! Cały podjarany idziemy na ghostland. Padliśmy na gsie bo "on nie jest mocny ". W końcu zostałem hackniety... Mój mały 11 lvlowy druidek Enteoryt już się nie zalogował... Znowu zrobiłem postać knighta... Przestałem nim grać, bo na 24 lvlu miał skille 48/42 Teraz gram druidem i idzie całkiem całkiem .
Leera jest offline   Odpowiedz z Cytatem