Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2006, 20:59   #16
Poisoner Reaktywacja
Guest

Domyślny

Cytuj:
roznica w ciezarze jest naprawde niewielka, a tak jak sam napisales c hel na duzo wiecej arma, to nie jest zbroja gdzie roznice sa w dziesiatkach oz, ja na twoim miejscu wybralbym crown helmet(ta roznica to gdziesz niecale 1/2 bp - wiec prawie nic nieznaczaca)
Jak już wyżej napisałem, ja w ogóle nigdy nie robię lootbagów i nie będę robić, bo mój serwer jest zjarany noobami, obojętnie, gdzie qrwa pójdę: czy na raty, czy na demony, to wszędzie qrwa spotkam nooba polaka, który mi za*******i lootbaga! Tak więc wszystko, co mam, muszę pomieścić na sobie. W związku z tym różnica w capie pomiędzy tymi hełmami jest dla mnie naprawdę istotna.
Cytuj:
Spróbuj na guarach expic w jakims slabym eq (chodzi mi o def) z lagami...
Nie mam lagów, więc tutaj mogę się nie martwić.
Cytuj:
jak uciekasz przed potworkiem hat of the mad jezeli w styku to crown helmet
W styku biję jedynie słabe potworki przy robieniu run i zarabianiu na tym kasy. (Oczywiście biję wtedy z broni zwykłej - fire axe'a) We wszystkich innych przypadkach biję z dystansu. Mogę używać wszystkich różdzek. Nie mam lagów przy biciu z dystansu oraz posiadam dobre wyczucie dystansu, powodujące, że nawet jak biję z różdzki o zasięgu 2 sqm, to raczej mnie potwór nie dogania.

Proszę o dalsze porady, bo nadal się waham. Mimo wszystko, Wand of Inferno rewelacyjnego zasięgu nie ma, ale z drugiej strony na moim serwerze wszystko muszę mieć na sobie, bo jakąkolwiek rzecz targaną na ziemi od razu za*******i mi polski idiota o nicku "Pogromca Demonów" albo coś w tym stylu. Tak więc duża ilość capa jest mi super extra mega potrzebna. Więc co mam w końcu kupić?

Ostatnio edytowany przez Poisoner Reaktywacja - 16-03-2006 o 21:10.