Ja bynajmniej oszukalem... To było tak

Napisalem na trade Buy Bright Sword 20k zaraz jakis typ sie zglosil ze chce sprzedac... I powiedzial ze jest w Edron... Miał do mnie przypłnąć statkiem i ja mialem na niego zaczekac w thais. Gdy weszlem na poklad zobaczylem jak sie przemienij w smugglera (Sprawdzalem na tibia.com nie mial pacca) i zaczelem cos podejzewac ;P ale spoko moze chcial zaszpanowac... Daje mi na trade bright sworda ja mu 20k nagle przerywa i tak 2 razy... Zwala wine na mnie ze ja przerywam wkoncu za 3 razem dal accept rozpedzil sie dal bright sworda a ja wsadzilem 1 platynke bo sie domyslalem ze mnie oszuka ten z rozpedu dal accept ja dalem tez i co widze kupilem bright sworda za 100gp nagle zaczyna mi cos tam gadac zebym mu go oddal prosi mnie bo chcial mnie oszukac przeprasza mnie itd.. to jego jedyny bright sword... wkoncu mi sie znudzilo jego marudzenie zucilem mu tego bright sworda ten podlecial i taki text "n00b hunted!!" ja zaskoczony no nic n00by sie trafiaja... Na 2 dzien gdy bylem w kopalni spotkalem go... Przyszedl z jakims 17lvlem knightem... Ja mialem sorca nagle zaczal mnie nawalac ten knight ja zaczelem biec do przodu przed siebie i walic z gfb bo nie mialem hmm

stracilem przez niego GFB chyba 6 runek i zwial... Ehhhhh gdybym wiedzial ze tak bedzie wzial bym sobie tego bright sworda za 100gp ;P ...