ehhhh
I po raz kolejny wielki Shaman i JEGO koledzy ze szwecji...
Mówisz ze swe ktory tu graja sa bardziej dojrzali???to dlaczego jak ja nie zabilem zadnego czlowieka to polowa ich miala juz red skulle??? jak dojrzale jest zabijanie
ludzi za nic wiedzac ze to utrata czasu jaki sie poswiecilo na gre...to w koncu swe zaczeli wojne z nami pod byle pretekstem wiec nie pisz mi tu ze sa "dojrzalsi" niz polacy ktorzy tu graja....
Co do powiedzenia ze to tylko GRA-to nie prawda...
w tibi wlasnie wychodzi twoja prawdziwa natura....
Jezeli kradniesz w tibi to w rzeczywistosci tez lub kradlbys gdybys wiedzial ze cie nie zlapia, zabijanie w tibi to nie usmiercanie w RL ale bicie jezeli w GRZE zabijesz kolesia za nic to potrafisz go pobic w RL jezeli wiesz ze masz szanse z latwoscia wygrac i ze nic ci sie nie stanie.... mozesz mi nie wiezyc ale ja to wiem bo zaobserwowalem to u tylu ludzi ze to juz prawie regula....
A i jeszcze jedno ciekaw jestem jak bys sie zachowal podczas takiej prawdziwej wojny czy walczyl bys razem z polakami czy wracz przeciwnie by uratowac dupe i sie ustawic sprzedal bys w pierwszej kolejnosci swoich wrogowi...
Ale to przeciez TYLKO GRA
wiec daj mi swoje pasy po co ci one skoro to TYLKO GRA, jak utarata itemow i parunastu lvl nic nie znaczy...
bo przeciez to.....
........TYLKO GRA
|