Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2006, 15:15   #24
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bart Knight
Topic:w 100 % zgadzam sie z wypowiedzia sir Tafejo(cos takiego)chociaz na non pvp gram dosyc krotko hyhy
Gdyby nie to ze sie zgadasz ze mna, chyba bym sie obrazil . Tak czy siak - dzieki. Przy okazji - ludzie, wiedzcie, ze chodzi o mnie!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Tibia traci ten urok
BEz hunted....
To jest jak bys wiecznie gral na rooku na ktorym ja dostaje psychicznie na baniak

Ten gremlin czy jak mu tam - admin
Ja mam sredni lvl - nie boje sie skulla
Ktos jest high lvlem- ma noob chara i nim zabije albo sam ....
maly lvl- jak masz znajomych go ahead

Nie wyobrazam se gry na non-pvp
Ja jak expie na soldach/guardach to od razu leave noob zostaje zawsze dostaje red i ucieka.... pozniej przychodza koledzy i jest adrenalinka no zupelnie lepiej
WOJNY
RANDOM PKERZY
Non -pvp bym umarl z nudow
W tibi najlepsze jest pkowanie ..

A na non-pvp noboek ci wejdzie zlosliwie pobloczy resp i syf nie da rady!!
Nie bardzo rozumiem TRESC zawarta w tym poscie, nauczylbys sie moze wyrazac krotko i zwiezle tresc posta?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
pvp radzi tak czy siak;p na non pvp to masa nupkuff spamerow thieffow
Szczerze? Niczego nowego nie odkryles. A tak na prawde - na potworach, ktorych klasa jest "nieco wyzsza" od zwyklych soldkow itp - wcale nie ma takiej duzej ilosci noobow, ludzie z wyzszmy poziomami (~30+, jednak nie ma od tego jakiejs specjalnej reguly). Ale jak juz to wczesniej bylo mowione - na kazdym swiecie znajda sie noobki/thiefy. Nie chce mi sie powtarzac tego co pisalem.
Uwazam, ze topic zostal juz wyczerpany, posty innych userow dubluja sie, rozniac sie slowami, a tresc pozostaje ta sama, takze mysle, ze mozna zamknac ten temat.

Pozdrawiam,
Sir Tifejo
sir Tifejo jest offline   Odpowiedz z Cytatem