Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2006, 17:55   #1154
Educator
Guest

Domyślny Do tych co się poczuwają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spyhard
@Zmarszczony Fredzik

Mam pytanie do ciebie po co dajesz tu screeny?
zeby ci gratulowali? zeby ludzi widzieli jaki jestes niby dobry?
@Spyhard
Chyba w tym celu zostal zalożony ten temat ? Z tego co widze a ślepy nie jestem ten temat jest w dziale "Zdjecia" i ludzie tutaj chcą ogladać zdjęcia wlaśnie a nie słuchać twoich żalów. Wiec wklejaj zdjecia,to rada od pisiora-.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spyhard
Dobra nie płacz.. uzywaj se light hacka jak chcesz ale przed adv wylacz lh jak robisz screena na forum powaznie bo jak by zobaczyl to jakis tutor albo gm mogłbys miec bana to rada od serca -.-
@Spyhard
Jak narazie to ty placzesz i w dodatku sie poczuwasz do mówienia innym co maja robić. Pozatym widziałem zdjecia Freda i powiedz mi gdzie tam widzisz lighthacka ? Zdjecia sa tak ladnie poobcinane ze nawet gdyby miał lighthacka bys tego nie mógł jasno stwierdzic Ogladales "Miś" tam byl taki Wujek Dobra Rada i też gadal same bzdury. Samo zamieszczenie tutaj zdjeć z ewidentnie widocznymi cheat'ami nie jest podstawa do zbanowania.

@Cheaterzy
Przecież to jest śmieszne wszyscy udają świetych a ponad 50% ludzi używa cheatów. I najlepsze jest w tym to że ci najbardziej "święci" oskarżają wszystkich o to co sami robią. Kto zna zasady cheatingu lepiej od samych cheaterow ?(np. paradox : kto robi najlepsze zabezpieczenia do komputerów jak nie najlepsi hakerzy)

Każdy postrzega innych przez pryzmat własnych doświadczeń.
Złodziej będzie patrzal na wszystkich jak na złodzieji i nikomu nie zaufa, oszust bedzie podejrzewal wszystkich o oszustwa. Warto się nad tym zastanowić............
  Odpowiedz z Cytatem