Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2006, 23:48   #21
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulicitour
To inaczej, Xer~miał zdecydowane najlepsze pvp z ludzi, którzy brali udział w tej wojnie. Nie mów mi o Tetrze, tylko o Tetrze i jego ownerach i btw to Xer~pobił rekord najszybszej 100-tki w tibii nie Tetro i ownerzy. Tak się składa, że nie widzieliśmy Xer~ przy władzy, więc nie wiem czy władza uderza mu do głowy, czy też wręcz odwrotnie. Z tego co słyszałem na Galanie było lepiej kiedy u władzy był właśnie Jejihew. I propos rady, gram w tibie nie tylko dla siebie, ale też dla przyjaciół, a ci grają na kyrze, więc i ja gram na kyrze. Powodzenia na iridii, było tam idealnie do czasu dr vs ss i hacku RD, Rhy, i GL.
RD to najbardziej zaufany mi człowiek jakiego udało mi się poznać dzięki tej grze a Green to moj rl na iridi teraz jest nieciekawie ale to jest serv gdzie zawsze się coś dzieje... a mówiąc o ludziach którym władza uderzyła do głowy nie mam na myśli Xeretzy tylko poszczególnych członków NG A co do sharringu Tetra szczerze mówiąc mi to lotto Wg mnie jst dobrym graczem miejmy nadzieję że potrafi utrzymać porządek na servie.

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.