Temat: Forumia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2006, 23:52   #1
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny Forumia

Forumia to wielki Kontynent a zarazem królestwo, w którym rządzi jeden władca ... Dr.Omader. Władanie jednak tak wielkim królestwem byłoby prawie że niemożliwe, gdyby nie pomoc jego honorowych posłańców, zwanych Moderatorami... są to jednak bezlitosne bestie, nie znajace litosci. Przewaznie czynia jedne zadania... morduja wyznaczone osoby, lub zamykaja w wiezieniach ... nie przejmujac sie czy przezyje... szczerze mowiac... maja to gdzies. No coz, jednak zycie toczy sie dalej, nikt nie wspomina tych co zmarli... Przejmuja sie jednak bardziej totalnym zdemoralizowaniem spoleczenstwa, coraz wiecej rozbojow... wiecej wojen... buntow... zlodzieji, morderstw... ogolnie mówiąc NOOBÓW.

Cóż począć... królestwo nadal się rozrasta, ludności przybywa..a co za tym idzie, Noobów także. Jednak niektórzy mają już tego serdecznie dość ! Tak też ten fake jest dedykowany WSZYSTKIM noobom na forum .

Mam nadzieje że się spodoba

Chapter I: Illusiona, The Fake Land

Part I: The Beginning
Part II: The Home of MhrooOOoK
Part III: OmG
Part IV: The Assasination: The Beginning

1)

2)

3)

4)

5)

6)

Jak ktoś ma problemy z przeczytaniem listu prosze zaznaczyć ten tekst poniżej (jest napisany na biało..więc by go przeczytać trzeba go zaznaczyć) :

Do Avager'a

Mam Pomysł

Moglbys mnie dodac to jakiegos twojego fejka. Jako jakąkolwiek postać tylko żeby ktoś zauważył mnie na tym forum.

Kochający
Kloner

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

14)

15)

16)

17)

Commant plax

P.S.

Aha by nie było że nie robia SA, Wcale tak nie jest ! Robie ale coś nie moge zrobić pewnej rzeczy (nie wychodzi mi, a bez niej ani rusz !). Więc, nie mówcie że skończyłem innego fake'a... poprostu potrzebuje przerwy, bo bylo by blisko a bym skonczyl SA (Cholernie dosc mialem poraz 100 raz robic ta sama rzecz i znowu sie nie udala ... ;/ ).

EDIT:
Zazwyczaj nie robie Super Hero fake'ow... tak tez zostanie ) .

Ostatnio edytowany przez Avager - 19-07-2006 o 01:07.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.