Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2004, 19:17   #37
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

Pall szybszy od Knighta? zawsze myślałem że każdy voc biega tak samo.Palek ucieka i "ładuje" rune jest to 1-2 sec stopu jak knight dobiegnie i będzie walił(skoro 100 to przypuścmy że annihilatora wykonał) będzie bił SoV'em lub Stonecutterem.Hity będzie dostawał takie że będzie musiał się sporo leczyć a zanim pojedzie knighta do red lub yellow to on sie UHnie i ma prawie full hp.Zreszta knight ma tyle cap że uh uniesie tyle że mu starczy na wojne,a palek musi nosić bolty,sd i uhy.Pall vs Sorcer/druid ostatnio miałem okzaje się pobawić moim druidem z palkiem.On walił z bełtów jego hity nie przekroczyły 30(rzekomo miał skile 70/60),a zanim mi się skonczyła mana(mana shield) to on zużył 5 uh(SD go skutecznie uspokajały)a jak dochodził koniec to powiedział że mu sie bełty koncza bo wziol tylko 100(mi sie wydawalo ze wiecej).No ale fire bombami też dostawał(stocznia w ab sie jrała jak na wojnie).A teraz zrobie albo pala albo knighta bo obydwiema profesjami malo gralem,a eq druida wrzucielm do wody bo mnie nudzil;p
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem