Temat: Only Hiberna
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2006, 15:33   #472
diab3łek !i!
Użytkownik Forum

diab3łek !i!'s Avatar

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 40/40
Poziom mag.: 1
diab3łek !i! ma numer GG 4010584
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tom@$Z
..... Szczerze, to widzę, że qpa ludzi chwali Hiberne, że jest debeściarska i w ogóle.. Ale jakie tam się PA i PG odpier****, to strach pomyślec . Powiedzmy taki Kaori Sato (nie wiem, który ma teraz lvl) zmusił mnie do opuszczenia Hiberny (z Painful hand'sem [n00b suXxX -.-' ]) I Masterkiem Bala. 32 Ek, ze skillami 77/76 Skonczyl grac, ponieważ piep****** PA nie zapłacił C-Legów (za free ofkoz, nie, że zabiłem jego qmpla albo co ). Potem dałem, co chciał i zaraz se znajdował nowy powód do sępienia. Nawet byśmy go z qmplami ujechali, albo chociaż zwaste'owali troche UH, ale all się bali rooka z rąk jego "przyjaciół" ... A Seromontis, taki wielki polski wymiatacz, rzeźnik i w ogóle, a jak sie UV (Hiberniacy wiedzą, ocb) zaczęli łomotać z polakami (w UV polacy byli!!! I tylko nieliczni, prawidziwi polacy [wyrazy szacunku tutaj, dla Tajfuna, Lifely'iego..] odeszli od tych pier******* zdrajców i walczyli. Przegrali, ale nie tak jak reszta honoru... Troche to odeszło otematu, robiąc offtop, ale zastanówcie się, Ludzie Grający Na Hibernie, czy to dalej ma sens....

masz racje...na hibernie jest mnostwo PA bycmoze dlatego ze to taki stary server, ale to bardzo niedobrze. A co do placenia PA'rom...J*BAC ich wszystkich. Jezeli ktos ci kaze placic muwisz "wypier*** nie place"

nie nalezy placic zlodziejom...

niejaki Boywild ktorego zabilem jak mial x lvl nabil 20 lvl w 2 tyg. Wczoraj mnie lal i kazal placic, dzisiaj jego char jest na allegro.

;];];];]