Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2006, 19:41   #83
Vield
Użytkownik forum

Vield's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Skille: rosną
Vield ma numer GG 5839567
Oczko

ehh początki tibii . no więc pierwszy raz tibie zobaczyłem u brata nawet mi sie spodobała niestety nie miałem jeszcze neta :/ . na początku maja 2005 dostałem neta na urodziny. odrazu ściągnąłem tibie ale... nie umiałem zrobic konta po jakims czasie przyjechal do mnie brat i zrobił co trzeba poszedlem se na szczury niestety wlazlem do dziury z bugami i musialem zrobic se nową postacnabiłem nią chyb z 7 lvl ale mi sie znudziła i zrobiłem kolejną i do dziś nią gram . kolega którt też grał na tym serverze stanowczo odradzał mi wychodzic na main ale drugi wyszedl przez pprzypadek no to co miałem sam siedziec na roku? wybrałem paladyna trafiłem do thais. wszystkie rzeczy nosiłem przy sobie bo bałem sie że ktoś je kradnie ze skrzynki . miałem mace więc nie wiedząc że palek to dystansowiec zacząłem wrzeszczec "BUY KATANA" kolo sprzedałmi nie katasne ale longsworda. nie wiecie jak sie cieszylem taki dobry miecz mialem xD. potem znalazłem jeszcze z 2 longswrdy to dalem 1 koledze który latał z katanabiłem lvl na trolach skilując przy tym sword . po jakimś czasie dowiedziałem się od brata że palek to dystansowiec więc miałem dylemat.
robic knighta i tracic taką dobrą postac (ok10 lvl) czy wziśc spery i zacząc tluc dista. zdecydowalem sie na to drugie bo mialem za dobry lvl jakos tam dobilem skill ok 30 nie pamietam czemu ale przeniosłem się do ab i to był bardzo dobry wybór bo mogłem dowoli expic na trolach. powoli przestawałem byc n00bem i wprawiałem sie w fachu podnoszenia sperow i jakoś tak gram do dziś
Vield jest offline   Odpowiedz z Cytatem