Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2006, 19:59   #110
Limpy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 01 2005

Domyślny

hahahaha, sorki ze tak pozno odpowiadam na tego threada, ale dopiero teraz dla beki wpisalem "limpy monkey" w google i patrze, a tu taka niespodziewanka

fajny tekst, mocno sarkastyczny, naprawde Ale jako przyklady nie bralbym nas, ale raczej te miliony lvl 2gich, ktorzy jada po wszystkich i wszystkim.

Widzisz...ja sam siebie za spamera i kogos e-fajnego sie nie uwazam, sadze ze uzyskanie 700+ postow w trakcie 2,5 letniej kariery ta postacia, nie jest jakims nadwyraz szczegolnym osiagnieciem. Pisanie na forum uwazam za fajny i dobry sposob na szlifowanie swojego angielskiego i na poznawanie opinii innych, zagramanicznych osob. Flame'owanie w postach tez ma swoj cel jakim jest wyduszenie komentarzy od osob ktore normalnie by sie nie wypowiedzialy. Jakbym stworzyl thread "Poland Rocks!" to uzyskalbym co najwyzej kilka postow, a tworzac tytul "99% of poles are thieves and scum" otrzymuje tone wypowiedzi, od popierajacych, po obrazliwe. Jak dla mnie dyskusja i ostre komentarze sa podstawa w forach.
Co do lvla i questow. Umm..wiesz ze zarowno ja, aduras jak i SWE mamy postacie 35+, nie? Wszystkie questy, ktore moglem zrobic dla mojego lvla, zrobilem, podejrzewam ze podobnie oni. To ze nie mamy 100+ postaci wynika naprawde ze znudzenia sama gra. Nigdy nie znudzilo Ci sie powtarzanie tych samym czynnosci, w kolko i w kolko to samo? Dla mnie wlasnie taka jest tibia, siedzisz 3h+ w kopalni, albo gdzies i tylko rabiesz i rabiesz...ile mozna?! Natomiast na forum zawsze dzieje sie cos (szczegolnie na forach non-pvp, bo na pvp ludzie czesto boja sie mowic). Dlatego ja zostalem na forum, a w grze nie robie nic procz gadania ze starymi znajomymi.
Last but not least, co do krytykowania i wjezdzania na ludzi...krytykuje gdy uwazam, ze nalezy sie krytyka. W koncu co to ma byc? bezstresowy i bezkrytyczny swiat, gdy kazdy moze wypisywac najgorsza bzurde i uwazac ze kazdy go za to powinien chwalic? Stary, ktos wrzuca cos glupiego, to powinien sie liczyc z tym ze dostanie po monitorze. Mam go glaskac po glowce i mowic "tak tak, masz cukierka"? Ludzie maja myslec nim cos napisza!

To siem rozpisal swoim 1szym postem tu Bawcie sie dobrze.

Edit: ah, co do komentarzy, to sadze ze cos w stylu "I retired tibia, due to the boredom. Life is a beach, get used to it or die suffering!", choc to nie moje, jest ciekawsze niz kolejne "Best dmg: XXX. Friends:...., Protected by:...", bo to dopiero wskazuje jak bardzo chcesz pokazac innym jaki to mocny/fajny jestes.

Ostatnio edytowany przez Limpy - 18-03-2006 o 20:03.
Limpy jest offline   Odpowiedz z Cytatem