Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2006, 20:41   #658
morpheus1
Użytkownik forum

morpheus1's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Abaddon
Świat: Nerana
Poziom: 89
Skille: 20/27
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KacperkaSilvera
hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..
A więc tak od czego by tu zacząć...? Hmm?
Kacperka jezeli nie znasz sprawy od początku to najlepiej sie nie wypowiadaj!!!
Zaczelo sie od tego jak trenowalem na fibuli i przyszli do mnie: Lady Dram, Warrior da first i Princess fashion. Zaczeli mnie atakowac chociaz nie mialem pojecia o co im chodzi, niestety dednalem przez laga niedaleko thais! Probowalem wyjasnic sprawe niestety niczego sie nie dowiedzialem (nie mialem zadnego hunta) Na guild chatcie (Moonchildren) jeden kolo napisal tekst:"Lady Dram chwalil mi sie ze zabil jednego lolka z naszych Robertta", ta osoba bardzo mnie wku...ila poniewaz sie z tego smiala -.-
dlatego odszedlem z Moon, niebede w gildi z takim noobem jak ten koles-.-!
A wiec Lady nie mial zadnego powodu zeby mnie zabijac powiedzial cytuje "nudzilo mi sie to Cie zabilem!" Ciekawe dlaczego musieli pojsc na mnie az w trojke?! LOL Warrior da first napisal cytuje "chyba zrobimy se wojne z wasza gildia" W nastepny dzien z reki Warriora zginal Master Loczkin niewiem dlaczego?!
Dla mnie najwiekszymi noobami na silverze sa nie brazyle tylko polacy-.- bo nie potrafia sie zgrac tylko pokazuja swoja wyzszosc (lvlowa a nie intelektualna) , zabijajac swoich!
"Zeby byc noobem nie trzeba miec niskiego lvlu!!!"
morpheus1 jest offline