Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2006, 22:13   #663
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ehhhhhh (czemu w wiekszosci postach zaczynam od tego )

Sluchajcie nigdy nie osiagniemy takich lvl jak br jesli bedziemy sie klucic i wogle zabijac wzajemnie i inne *******y wyprawiac

Holu napisal ze wojny nie bylo nie ma i niebedzie (wiec nauczcie sie czytac)
Pozatym zdenerwowala mnie postawa niektorych czlonkow guildi ktozy zaraz po uslyszeniu czegos takiego (ze jest wojna) wypisali sie z guildi

Robertto nieraz sie ktos kluci na guild czacie i nieodchodzi z tego powodu wiec jak ci sie nic takiego niestalo to wruc i miej gdzies tego kolesia ktory sprawil ci przykrosc albo sobie z nim pogadaj (jak cos to pomoge )
To ze ktos cie wnerwia to nie powod do tego zeby zaraz odchodzic z guildi.

Aha niektozy by chcieli zeby np polacy opanowali jakis serv czy cos takiego LOL nie ma bardziej pokopanego pomyslu wole zeby br zadzili servem niz polacy bo polacy jak by zadzili to oznaczalo by to ciagle wojny i pk itd.

Ale niemusimy byc najlepsi wystarczy ze bedziemy pokojowo nastawieni do siebie nawzajem i nie bedziemy sie klucic a jak macie jakies problemy miedzy soba to zawsze wpierw starajcie sie zalatwiac slowami bo wiem ze polacy sa bardziej zaczepliwi niz inne narody (looknijcie na historie polski 10-17 wiek )

Nawiazujac do histori Polski:
Polacy zwykle zawsze dostawali po zadkach. Racja wpierw im sie udalo zabawic zdobyc wieksza czesc terytoriow jakis ale zaraz pozniej je tracili w tym czesc swoich

Wiec nie mowcie mi ze polacy by dobrze zadzili jakim kolwiek swiatem.
Bylo by tak jak z nasza historia wygralibysmy 1 lub 2 wojny a przeciwnicy za ten czas by sie mobilizowali czekali na odpowiedni moment kiedy by polacy byli skluceni i bum bum bum i polacy juz niezadza.

PS:ale sie rozpisalem

PS2: Nie wiem co tam popisalem i niechce mi sie tego czytac XD

PS3ozdro Xd

Ostatnio edytowany przez Dolor - 18-03-2006 o 22:21.
Dolor jest offline