19-03-2006, 08:05
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mardan
Wy wszystko sprowadzacie do wojny Polska - Szwecja. Owszem w NS byli tylko Polacy, ale w BW, choc Szwedzi wystepowali w przewazajacej czesci, jednak byli tam tez Holendrzy, Hiszpan(ie) czy Polacy, wiec nie widze sensu zeby mowic, ze Polacy znowu przegrali ze Szwedami. I pomimo tego, ze na poczatku wojny NS lepiej wygladalo to jednak nie dalo rady z BW. Z drugiej strony jak go gildi bierze sie wszystkich, ktorzy tego chca, nie zwracajac uwagi na umiejetnosci gry tej osoby, czy np. na to, ze ta osoba moze byc szpiegiem (pozdro Aerthis  ) to sie przegrywa wojny przez brak taktyki. Nie wiem jak to wygladalo, ale w pamietam, ze w jeden dzien polowa, jak nie wiecej osob z gildi NS, padlo i to w przeciagu 15 - 20 minut. Jak tak sie patrze na niektorych czlonkow NS, dajmy na to Castus Div~ to nawet jakbyscie wygrali ta wojne, to z takimi osobami ciezko byloby zapanowac nad servem. Pamietam tego goscia z Obsidi i dziwie sie jak takie tempe 10 letnie dziecko (mzoe sie pomylilem, ale jego zachowanie wskazuje na to, ze jeszcze nie skonczyl podstawowki) moze wbijac takie lvle. A tak a propo Obsidi to wszystkim Polakom z Potentia'y zycze, aby nie powtorzyla sie sytuacja z tego wczesniej wspomnianego servera, kiedy to 3 najlepszych Polakow (Gal'axy, Yunichi i Katmai) wykopano z serva chyba tylko dlatego, ze zblizyli sie lvlami do najlepszych na serverze osob (Szwedow notabene), a pozniej to juz bylo tak, ze Polacy padali za narodowosc, pewnie dlatego tak duzo Polakow stamtad odeszlo na nowe servy (w tym ja  ).
Pozdro.
|
Święte slowa...Jak powtarzalem wielokrotnie...to nie sa wojny narodowosciowe...To jest gra, a wojny sa gildii...Zrozumcie to, przestancie udawac skrajny patriotyzm, bo to zalosnie 'wyglada'...A tak poza tym@Mardan- zdzwisz sie zapewne, ale ja nie bylem "spy" w NS 
|
|
|