Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2004, 22:38   #27
Villen
Użytkownik Forum

Villen's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik

Domyślny

No wiecie dzisiaj sobie pograłem na securze.Zaskoczyla mnie jedna rzecz,brak n00bow,rook przeszedlem bez problemu,nikt sie nie wbijal nikt nic nie kradl.Widzialem goscia co ciagnol loot bag kazdy go ignorowal.Gosciu sobie trenowal z 2 trolami tak samo kazdy go ignorowal a trloli nikt nawet nie ruszyl.Odziwo skile na seurze sa dosc wysokie,uncle berry(jakos tak) ma skil w atk. 99(tyle ma bubble dla porownania),a moje wrazenie jest takie ze knighci i palkowie sa doceniani podczas huntu bardziej niz na PvP.Mialem maly zgrzyt z jakim gosciem to mu moglem legalnie nawrzucac bo co mi zrobi i wzajemnie wiec tylko tak sie zazwyczaj koncza rozmowy.

Co do cen jak są takie wysokie to mnie smieszysz.Na trade widzialem FS(fire sword) za 5k...c arma za 18k więc ceny aż takie wysokie nie są.Chociaż do Antici to się nie umywa bo tam k-armor za 3.5k kupisz(widziałem sam).

A ja mam 2 pytania odnośnie światów non-pvp:
1)Czy inny gracz może atakować moje summony?
2)Czy fildy(że nie ranią graczy i to że trwają kilka sekund)tyczy się potworków(chodzi mi o to że taki DL puści fire bomb to dostaje dmg)?
Villen jest offline   Odpowiedz z Cytatem