Temat: RedSkull
Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2006, 14:14   #6
Moongroow
Użytkownik Forum

Moongroow's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vixit
Świat: Olympa
Moongroow ma numer GG 3220314
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Joter
Chciałbym spytać czy jak kogos z redskullem z rookuja. I bedzie miał na rooku redskulla. A na rooku jak padnie czy wyleca mu wszystkie itemy i eq??
Na sam początek będzie krytyka samego autora. Mało masz materiałów na tibia.pl ?? Wystarczy tylko poszukać, nie całe 20 minutek i już po kłopocie. No ale widocznie nie byłeś aż tak inteligętny. Taak, no ale dobrze że podziękowałeś, gdyż mało osób to robi:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Joter
Dzieki za odp bo byle naprawde ciekaw
No i oczywiście dzięki za wyjaśnienie, czemuż to byłeś taki ciekawy... hmm... może i noobem nie jesteś, lecz z ciężkim żalem stwierdzam ,że jesteś newbie. Nie bój się to nic obraźliwego, poprostu musisz się jeszcze duuużo nauczyć (nie naÓczyć ! )

No ale przejdźmy dalej:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matux
Mam rookslayera z red skullem i raz padłem i mi polecialy itemy (wszystkie)
Taak... widzisz rookslayer nie ma szans mieć redskulla, bo niby w jaki sposób zdobyć tą legendarną "truskawkę" na rookgardzie który jest niczym Harmonia "non-pvp" . Więc zastanów się na drógi raz zanim coś napiszesz głupiego.

Za wszystkie urażone dusze przepraszam.
Serdecznie pozdrawiam:
Moongroow