Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2006, 20:55   #1128
_Mioduch_
Użytkownik Forum

_Mioduch_'s Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
_Mioduch_ ma numer GG 1039874 Send a message via Skype™ to _Mioduch_
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Gimli przyjdzie pora ze sie ujawnie jak juz pisalem w moich wczesniejszych postach Narazie nie widze zadnego sensu aby sie ujawnic . A piszac, ze piszemy glupoty, to juz zesmy rozmawiali na ten temat ... I jak wiem prawda w oczy kuje.

Sathan~ mam napewno wiecej do powiedzenia w tym temacie niz ty bo gram tu o wiele dluzej.

btw.
Wracajac do tematu, jak widac swe nie graja juz zbyt duzo oprocz Xajakiego i Corsa to rzadko mozna kogos zobaczyc z Vision, wiec moim zdaniem jest juz po wojnie.
A wanted znow robi to co wczesniej. Czyli zabija nuetrali, tlumaczac sie ze albo byli pijani, albo pomylil im sie nick. (przyklad Arthadix zabity przez Falzera).
Ciekawa tez jest ostatnie akcje Minavanda, ktory lata po thais i leje wszystkich (poczynajac od skuli,rsow konczac na ludzi bez skuli ;p ) przyklady : Allbi reszty nie pamietam

Dobra starczy tego rycia,
Tylko nie tlumaczcie zara ze na tym gra polega bo
swe tak robili to zescie tez narzekali. Moze czas
najwyzszy zmieniec ten server ? Buheaa jak ch**

koniec wojny ?? Ile Ty grasz na azurze??? Wojna jest tu odkąd gram... czyli z 1,5 roku.... szwedzi sie nie logowali przez pol roku a jak zaczeli wanted lac(jak było SF vs Wanted) to było z***anie... gdzie sie nie ruszyłeś ktos cie lał z tych debili(Swe) wiec ja nie wyobrazam sobie grac z nimi na jednym servie
_Mioduch_ jest offline