Temat: RADIO MARYJA
Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2004, 08:12   #28
noxlif
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań

noxlif ma numer GG 8745426
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Monoskar
Kurvva koleś, ja cię naprawdę nie rozumiem !!!
Zakładasz od wczoraj tematy o których nie masz zielonego pojęcia, na dodatek starasz się w nich ostro dyskutować
Moja babka też słucha radia o. Rydzyka i tyle mnie to obchodzi co nic. Co więcej wysyła im pieniądze. Jednak dla mnie na antenie w/w radia nie ma nic ciekawgo, więc omijam ją szerokim łukiem. Ludzie w twoim wieku (gdzieś tam pisałeś, że masz 15, ja chodzę po tej ziemi 8 lat dłużej) mają inne problemy. Ty zaś na siłę próbujesz przewracać porządek tego świata do góry nogami, chociaż pewnie nie masz jeszcze bieżmowania, a o machinacjach kleru na świecie i praktykach różnego rodzaju wyznań nie wiesz nic. Podobnie z twoim wyznaniem w temacie "Sex" (na szczęście już zamknięty). Po co wciskasz ludziom ciemnotę i robisz z siebie macho, skoro jeszcze nie masz pojęcia jak wyglądają włosy łonowe, a to coś, co masz w spodniach, wykorzystujesz jedynie do oddawania moczu.
Naprawdę, wyluzuj trochę

W 100% się z tobą zgadzam...
Do założyciela tematu:
Co ty myślisz że zaimponujesz, nam, że ty jesteś cool, bo nie lubisz tega prowadzącego tega radia, i wogóle nie słuchasz takiego badziewia...???
Fajnie macie, ja już nie mam Babci Ale nie słuchała tego radia.
noxlif jest offline   Odpowiedz z Cytatem