Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 08:21   #844
Nikast Shynix
Użytkownik Forum

Nikast Shynix's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Adres Jabbera do Nikast Shynix
Domyślny

Ciekawe czy ktoś z was wie co to skilldes i skillding. Albo co to jest dwart sodiler. Albo co znaczy:
Cytuj:
zalami ten hatczet
. To wszystko są stwierdzenia mojego wiejce nieinteligentnego kolegi z klasy, który na szczęście już tibię opuścił.

Kiedyś stwierdził także, że on chce iść do venore. Miał wtedy siódmy level (ded). Chciał tam iść, bo ja tam byłem. Ja mu odradzałem, bo na czym on by tam expił. On stwierdził, że będzie expić na trollach a ja sie zastanawiałem gdzie on w venore znajdzie trolle i mu powiedziałem że w venore ich nie ma. A on zaczął mnie wyzywać i pytać: jak to nie ma? przecież teraz na nich expie? był wtedy w ab. No to ja mówie: ale one są w ab. W venore ich nie ma. To będę chodził z venore do ab na trolle żeby expić .

Inna ciekawa historia: miał siódmy level, brakowało mu troche do ósmego i szedł akurat do ab i zobaczył króliki. Pomyślał: a co tam: wbije sobie na nich level. No to poszedł. Dziesięć minut później taki tekst do mnie:
Cytuj:
Jakiś hnuter mie zabil, a ja tylko na krulikah expilem
(to on popełnił te błędy ortograficzne) Wcześniej mu kilka razy tłumaczyłem, że jest kilka potworów o wyglądzie człowieka, a za króliki, deery i inne sie expa nie dostaje. Ale co tam. Jemu to coś tłumaczyć można 10 razy i nie zrozumie...

a teraz btw: up i 2up: Co to ma do tematu?

Nikast Shynix jest offline   Odpowiedz z Cytatem