Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 09:07   #23
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M.pl
bp np Ih bierze 44 cap

a z linijkami.....o nic mi nie chodzi i bronie się ze to nie ja jestem debil(predzej ty )a pall(przynajmniej dobry)bierze ze sobą łuk i jak cos robi arrowsy i bije(albo z pacciem bolty)więc problem rozwiązany

@up@up:właśnie

Niewiedzialem ze dobry pall chodzi z lukiem no ale ty jestes na tym forum od miesiaca w tibie pewnie grasz ~4 miesiace i jestes boss i myslisz ze zjadles wszystkie rozumy, twoje posty sa tak debilne ze naprawde niewiem o co ci chodzi. Zrozum ze u Palla cap sie wiecej liczy bo oprocz eq musi on wziasc amunicje a u knighta masz duzo niepotrzebnego capa bo biezesz tylko eq i uhy nic wiecej, a pall musi oporcz tego wziasc amunicje myslisz ze pallek wyrobi z narabianiem amunicji przy expieniu? No comment.

pzdr.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teo
Co za spece od palow sie tu wypowiadaja to ja nie wiem..
jak mu nie zalezy na capie, ktory jest malo wazny u pala to niech bierze dowolny armor. nie rozumiem motywu ludzi, ktorzy mowia ze te 60capa robi roznice. jest to wielka lipa. na 20lv moze i tak ale na 50+ to sie tego nie zauwaza, poza tym idac na guardy i tak sie taszczy bolty po ziemi, to samo na hero,dl czy behemoty. co do tego czy by znalazl pala co w c armie popyla to powiem ze po bk q ja chodzilem w tej zbroi. jednak c set mialem tylko ze wzgledow estetycznych. i jeszcze do pana co lata bez armora na smoki to juz max hc bo im mniej arma tym wieksze dmg od magii wchodza. latwy test uderzcie sd w typa "golego" i w full eq to samo z ue. temat jest bez sensu kazdy i tak wybierze to co mu pasuje pod wzgledem wizualnym lub na to na co bedzie go stac. Amen.
Sorki (moge sie mylic) ale nie jestem pewny ale wytdaje mi sie ze sd to obrazenia fizyczne (tak samo jak uderzysz z miecza, topora, obucha czy bolta) a reszta czarow i run itp zadaje obrazenia magiczne ktore niemaja nic wspolnego z armorem itp. Reasumujac B robe na mniejszym lvlu, c arm na wiekszym. Zgadzam sie.

pzdr.

Ostatnio edytowany przez Raynold - 25-03-2006 o 08:32. Powód: Double post - naucz się edycji.
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem