Cytuj:
Oryginalnie napisane przez M.pl
bp np Ih bierze 44 cap
a z linijkami.....o nic mi nie chodzi i bronie się ze to nie ja jestem debil(predzej ty  )a pall(przynajmniej dobry)bierze ze sobą łuk i jak cos robi arrowsy i bije(albo z pacciem bolty)więc problem rozwiązany
@up@up:właśnie
Niewiedzialem ze dobry pall chodzi z lukiem no ale ty jestes na tym forum od miesiaca w tibie pewnie grasz ~4 miesiace i jestes boss i myslisz ze zjadles wszystkie rozumy, twoje posty sa tak debilne ze naprawde niewiem o co ci chodzi. Zrozum ze u Palla cap sie wiecej liczy bo oprocz eq musi on wziasc amunicje a u knighta masz duzo niepotrzebnego capa bo biezesz tylko eq i uhy nic wiecej, a pall musi oporcz tego wziasc amunicje myslisz ze pallek wyrobi z narabianiem amunicji przy expieniu? No comment.
pzdr.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teo
Co za spece od palow sie tu wypowiadaja to ja nie wiem..
jak mu nie zalezy na capie, ktory jest malo wazny u pala to niech bierze dowolny armor. nie rozumiem motywu ludzi, ktorzy mowia ze te 60capa robi roznice. jest to wielka lipa. na 20lv moze i tak ale na 50+ to sie tego nie zauwaza, poza tym idac na guardy i tak sie taszczy bolty po ziemi, to samo na hero,dl czy behemoty. co do tego czy by znalazl pala co w c armie popyla to powiem ze po bk q ja chodzilem w tej zbroi. jednak c set mialem tylko ze wzgledow estetycznych. i jeszcze do pana co lata bez armora na smoki to juz max hc bo im mniej arma tym wieksze dmg od magii wchodza. latwy test uderzcie sd w typa "golego" i w full eq to samo z ue. temat jest bez sensu kazdy i tak wybierze to co mu pasuje pod wzgledem wizualnym lub na to na co bedzie go stac. Amen.
|
Sorki (moge sie mylic) ale nie jestem pewny ale wytdaje mi sie ze sd to obrazenia fizyczne (tak samo jak uderzysz z miecza, topora, obucha czy bolta) a reszta czarow i run itp zadaje obrazenia magiczne ktore niemaja nic wspolnego z armorem itp. Reasumujac B robe na mniejszym lvlu, c arm na wiekszym. Zgadzam sie.
pzdr.