Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 10:04   #57
Lazar
Użytkownik Forum

Lazar's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 28
Skille: 82/70
Poziom mag.: 11
Wyślij wiadomość przez ICQ do Lazar Lazar ma numer GG 2021380 Lazar ma login Tlenu niema@o2.pl
Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dizzy123
Erhm...Ownage nie wiem kim jesteś ale nie wiem po co mu bronisz dupsko...Prawda jest prawdą to że znam go z rl i ma 200 lvl nie oznacza że trzeba go bronic..Tak jak ktoś wcześniej powiedział gra nim Petro i Taifun....Pierwszy z nich na Hiberni miał chara o nazwie Yberius a drugi Taifun La'elder nie wiem jak się tamto potoczyło ale chyba bo delecie taifuna wybyli z serva.Fakt że w Intermaniaku(Kafejka w bielsku w której grali "Hiberniacy") większośc osób niedośc że sharowała to kupionymi charami w dodatku.To że ma senior tutora o niczym nieświadczy ..prędzej czy później dostanie deleta.Jeśli ktoś mi nie wieży mogę dac fote taifuna z gimnazjum do którego rok temu chodził.I Żygac mi się chce jak czytam posty typu "senior tutor oo to nie ma mowy nie sharuje co wy gadacie" Boże jak możecie oceniac kogoś jeśli go nie znacie.
I skończie go bronic...fakt faktem są Polakami z 200 lvlem bądzcie dumni nooby...

KthxBye
No jedna mądra osoba
Mam dokladnie takie same informacje, że gra z yberem
Lazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem