Temat: All PPl FREE
Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 16:35   #10
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Naprawdę lubię czytać te wasze wypowiedzi;]
A ja z Borgusiem pilem i wiem co i jak ;]

Kiroy nie wnikam w postawę Mannowa , chodz oczywiscie oceniam to podobnie jak Borgo, jednak dla dobra moich znajomych z obsdii mam taka cicha nadzieje,że się mylę. Mam nadzieję że mi to twoi szedcy koledzy udowodnia to wtedy może zaczne ich uważać za bardziej rozgarnietych od ameby. Swoja drogą kiroy cieszę się jeśli mogłeś ze mnie chociaż troche pozlewać (i tak nie sądzę że jesteśmy kwita , wierz mi aż tyle to ty sie przez cale zycie nie smiales ) . No niech ta twoja ekipa nas milo zaskoczy ale nie uwazaj ,że ktokolwiek bedzie cię za to po stopach calowal (bo przeciez cale huntowanie tych powracajacych ludzi to byla totalna glupota, ktora ng samo sprowokowalo, to tak jakbym ci spuscil wp... a pozniej kazal zaplacic za to ze sie broniles) .Czeka was dluuuga droga aby zbudowac sobie opinie dobrej gildi rządzącej i nie sądzę ,że same pochlebstwa sol wystarcza, ale jesli dostatecznie dlugo bedziecie sie starac to pewnie sie uda AAA pogratuluj mannowi ,widzialem ze zaczal znowu expic (jak nie ma innych koni w grze to nie ma sie z kim scigac i przed kim uciekac ).

Pozdrawiam w nadziei ,ze sie mylę

ps: kiroy jak ty sie mozesz uwazac za kumpla ludzi do ktorych nie byles loyalny? twoimi kumplami sa ludzie z ng i niech tak juz pozostanie pliss ;]