Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2004, 11:08   #17
kagan
Użytkownik Forum

kagan's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Litawor
Dlaczego mówicie tylko o Polakach? Nie mam zamiaru ich (nas) bronić, ale oni (my) są po prostu tacy sami jak inne narody.
Ten pan ma 100% racji (dla mnie oczywiście) , pomijając to że narody mogą się różnić od siebie (narody czyli chodzi mi o ludzi) pod wpływem róznych wydarzeń np. wojen to ludzie na świecie niesą bardzo odmieni od siebie, w KAŻDYM kraju są ludzie którzy są z charakteru pomocni i nawet w grze pomagają innym i są tacy którzy kradną (w grze oczywiście) bo myślą że tak wypada... (niekoniecznie wypada, jest wiele czynikow czemu kradną, ale główny to taki żeby pprostu tacy są)

I rozmowa na temat że to polacy są thiefami dla mnie jest mało sensowna, jak byś była (teraz mówie to załorzycielki tematu) np. szwedką też byś narzekała na szwedów, czemu?
Bo jesli jesteś polką znasz wiecej polaków i poznajesz więcej polaków niż np. szwedów (co jest raczej zrozumiałe i nietzreba tłumaczyć dlaczego) , a skoro znasz ich więcej niż szwedów niemców i tak dalej to jest większy % że któryś cie okradnie...
Nie można mówić że w ameryce mieszkają sami "najlepsi" ludzie itp. bo to niema sensu .

Mam nadzieje że mnie zrozumieliście i nienapisałem tego zbyt zawile.
kagan jest offline   Odpowiedz z Cytatem